Рецепта със зелен чай

Рецепта за айс ролер със зелен чай. Зеленият чай е естествена съставка, която е богата на антиоксиданти и има няколко потенциални страхотни ползи за кожата. Ето някои от предимствата на зеления чай върху кожата:

   • Антиоксидантна защита: Зеленият чай е богат на полифеноли, които са мощни антиоксиданти, които могат да предпазят кожата от увреждане, причинено от свободните радикали. Това може да помогне за предотвратяване на преждевременното стареене и да намали риска от рак на кожата.

    • Противовъзпалително: Зеленият чай има противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат за изглаждане и успокояване на кожата. Може да бъде особено полезно за хора с възпалителни кожни заболявания като розацея или екзема.

     • Защита от слънце: доказано е, че зеленият чай има някои естествени слънцезащитни ефекти и може да помогне за намаляване на щетите, причинени от UV лъчите. Въпреки това, не трябва да се използва като заместител на слънцезащитния крем.

      • Лечение на акне: Зеленият чай има антимикробни свойства, които могат да помогнат в борбата с бактериите, причиняващи акне. Може също така да помогне за намаляване на възпалението и зачервяването, свързани с обриви.

       • Озаряване на кожата: Зеленият чай съдържа танини, които могат да помогнат за свиване на порите и подобряване на цялостната текстура на кожата. Също така може да помогне за избистряне на тена и намаляване на появата на тъмни кръгове под очите.

      Като цяло зеленият чай е естествена съставка, която може да осигури няколко ползи за кожата. Може да се намери в различни продукти за грижа за кожата или да се използва локално като маска за лице или тоник „направи си сам“. Въпреки това е важно първо да направите тест с пластир, за да сте сигурни, че нямате нежелани реакции към него.

      Рецепта със зелен чай:

      1. Сварете няколко пакетчета зелен чай във вряща вода.
      1. Следа като изстине напълнете формичката с помощта специалната фунийка до 90% от капацитет й.
      1. Поставете формичката за лице Ice Beauty във фризера за около 12 часа, замръзването е променливо в зависимост от съставките на течността, която сте поставили.
      1. След като замръзне, задръжте горната част на формичката под топла вода за 20-30 секунди, или оставете на стайна температура за 3 минути, за да може капакът по-лесно да се отдели.
      1. Масажирайте лицето с кръгови движения на интервали по 30 секунди за не повече от 2 минути.
      1. След употреба изплакнете формичката под течаща вода и приберете отново във фризер до следващото използване. 
      1. Може да подсушете лицето си с кърпа или с нашите удобни специално създадени ръкавички. Ще усетите мигновено освежаване и стягане на кожата.

      Вземете своята формичка Ice beauty още днес и се сдобийте с най-лесния и натурален начин да замразите младостта и красотата си.

      Подарате 2 минути на своята кожа и тя ще ви се отблагодари.

      ice-beauty-roler-za-lice-za-osvejavane-na-kojata

      Related Posts