Рецепта за леден масаж с кокосово мляко

Рецепта за леден масаж с кокосово мляко. Кокосовото мляко е естествена съставка, която може да осигури няколко ползи за кожата. Ето някои от потенциалните ползи от използването на кокосово мляко върху кожата:

   • Овлажняване: Кокосовото мляко е богато на мастни киселини, които могат да помогнат за хидратиране и подхранване на кожата. Може да бъде особено полезно за хора със суха или чувствителна кожа.

    • Успокояващо: Кокосовото мляко има противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат за успокояване и успокояване на кожата. Може да бъде особено полезно за хора с възпалителни кожни заболявания като екзема или псориазис.

     • Против стареене: Антиоксидантите в кокосовото мляко могат да помогнат за защита на кожата от увреждане, причинено от свободните радикали, което може да доведе до преждевременно стареене. Може също така да помогне за подобряване на еластичността на кожата и да намали появата на фини линии и бръчки.

      • Нежно ексфолиране: Кокосовото мляко съдържа алфа-хидрокси киселини (AHA), които могат да помогнат за ексфолиране на кожата, премахване на мъртвите кожни клетки и насърчаване на клетъчния обмен. Това може да помогне за озаряване на кожата и подобряване на нейната текстура.

       • Укрепване на кожата: Протеините в кокосовото мляко могат да помогнат за поддържане и укрепване на кожата. Може също така да помогне за подобряване на цялостното здраве и външния вид на кожата.

      Като цяло кокосовото мляко е естествена съставка, която може да осигури много ползи за кожата. Може да се намери в различни продукти за грижа за кожата или да се използва локално като „направи си сам” маска за лице или скраб за тяло. Въпреки това е важно първо да направите тест с пластир, за да сте сигурни, че нямате нежелани реакции към него.

      Рецепта с кокосово мляко:

      1. Напълнете формичката с кокосово мляко с помощта на специалната фунийка до 90% от капацитет й.
      1. Поставете формичката за лице Ice Beauty във фризера за около 12 часа, замръзването е променливо в зависимост от съставките на течността, която сте поставили.
      1. След като замръзне, задръжте горната част на формичката под топла вода за 20-30 секунди, или оставете на стайна температура за 3 минути, за да може капакът по-лесно да се отдели.
      1. Масажирайте лицето с кръгови движения на интервали по 30 секунди за не повече от 2 минути.
      1. След употреба изплакнете формичката под течаща вода и приберете отново във фризер до следващото използване. 
      1. Може да подсушете лицето си с кърпа или с нашите удобни специално създадени ръкавички. Ще усетите мигновено освежаване и стягане на кожата.

      Вземете своята формичка Ice beauty още днес и се сдобийте с най-лесния и натурален начин да замразите младостта и красотата си.

      Подарате 2 минути на своята кожа и тя ще ви се отблагодари.

      sin-ice-beauty-masajor-za-lice-s-kokos

      Related Posts