Рецепта за масаж на лице с лед от розова вода

Рецепта за масаж на лице с лед от розова вода. Розовата вода е естествен тоник, който се използва от векове за успокояване, хидратиране и подхранване на кожата. Ето някои потенциални ползи от розовата вода за кожата:

   • Хидратация: Розовата вода е естествен овлажнител, което означава, че помага да се задържи влагата и да се хидратира кожата. Това може да бъде особено полезно за хора със суха или дехидратирана кожа.

   • Успокояващо действие: Розовата вода има противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат за успокояване на дразненето и зачервяването на кожата. Може да бъде особено полезно за хора с чувствителна или склонна към акне кожа.

   • Против стареене: Розовата вода съдържа антиоксиданти, които могат да предпазят кожата от увреждане, причинено от свободните радикали. Може също така да помогне за подобряване на текстурата и външния вид на кожата, като намалява появата на фини линии и бръчки.

   • Почистване: Розовата вода може да се използва като естествен почистващ препарат за премахване на мръсотия, масло и грим от кожата. Също така може да помогне за отпушване на порите и предотвратяване на пробиви.

   • Ароматерапия: Смята се, че ароматът на розова вода има успокояващ и релаксиращ ефект върху ума и тялото, което може да помогне за намаляване на стреса и насърчаване на чувството за благополучие.

  Като цяло розовата вода е нежна и естествена съставка, която може да осигури няколко ползи за кожата. Въпреки това, както при всеки продукт за грижа за кожата, важно е първо да направите тест с пластир, за да сте сигурни, че нямате нежелани реакции към него.

  Рецепта с розова вода:

  1. Смесете 30 милилитра розова вода с 70 милилитра чиста вода или добавете 100 милилитра вряща вода към розовите листенца за да се запарят.
  1. Следа като изстине напълнете формичката с помощта специалната фунийка до 90% от капацитет й.
  1. Поставете формичката за лице Ice Beauty във фризера за около 12 часа, замръзването е променливо в зависимост от съставките на течността, която сте поставили.
  1. След като замръзне, задръжте горната част на формичката под топла вода за 20-30 секунди, или оставете на стайна температура за 3 минути, за да може капакът по-лесно да се отдели.
  1. Масажирайте лицето с кръгови движения на интервали по 30 секунди за не повече от 2 минути.
  1. След употреба изплакнете формичката под течаща вода и приберете отново във фризер до следващото използване. 
  1. Може да подсушете лицето си с кърпа или с нашите удобни специално създадени ръкавички. Ще усетите мигновено освежаване и стягане на кожата.

  Вземете своята формичка Ice beauty още днес и се сдобийте с най-лесния и натурален начин да замразите младостта и красотата си.

  Подарате 2 минути на своята кожа и тя ще ви се отблагодари.

  recepta-za-leden-masaj-s-rozovo-voda

  Related Posts