Как да използвам леден масажор

Напълнете формичката с помощта на специалната фунийка до 90 % от капацитет й. Може да използвате вода с добавки по ваш избор – вижте в нашите рецепти

Поставете формичката за лице Ice Beauty във фризера за около 12 часа, замръзването е променливо в зависимост от съставките на течността, която сте поставили. 

След като замръзне извадете от фризера и задръжте горната част на формичката под топла вода за 20-30 секунди или оставете на стайна температура за 3 минути, за да може капакът по-лесно да се отдели. Отделяйте капака чрез завъртане.

Вашата ледена формичка е готова за използване. Масажирайте  лицето с кръгови движения на интервали по 30 секунди за не повече от 2 минути. След употреба изплакнете формичката под течаща вода и приберете отново във фризер до следващото използване. Може да подсушете лицето си с кърпа или с нашите удобни специално създадени ръкавички. Ще усетите мигновено освежаване и стягане на кожата.

Вземете своята формичка Ice beauty още днес и се сдобийте с най-лесния и натурален начин да замразите младостта и красотата си.

Подарете 2 минути на своята кожа и тя ще ви се отблагодари.

ВНИМАНИЕ:

Само за външна употреба. Прекомерната употреба или продължително излагане може да причини дразнене. Ако имате чувствителна кожа, препоръчваме да покриете формата за лед с кърпа, за да избегнете директен контакт с кожата. Преди употреба се консултирайте с вашия дерматолог. Прекратете употребата, ако се появи обрив, зачервяване или сърбеж. Дръжте далеч от деца.